Влада

На черговій сесії секретар Житомирської міськради прозвітує про виконання плану роботи за 2018 рік

30 August 2019, 18:00

17 вересня відбудеться 53-я сесія Житомирської міської ради.

Відповідне розпорядження Житомирського міського голови від 30 серпня 2019 року опубліковане на сайті міськради.

«Відповідно до ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати п’ятдесят третю сесію Житомирської міської ради сьомого скликання 17 вересня 2019 року о 09:00 годині (виділено автором) в залі засідань міської ради», – йдеться у розпорядженні.

На розгляд ради виноситься 72 питання.

На сесії, зокрема, розглянуть кілька «освітніх» питань, серед них – «Про припинення Житомирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №22 імені Василя Михайловича Кавуна шляхом приєднання до Житомирської гуманітарної гімназії №1»; «Про припинення Дитячо-юнацької спортивної школи №1 шляхом приєднання до Дитячо-юнацької спортивної школи №2»; «Про затвердження положення про особливості організації форм загальної середньої освіти в Комунальному підприємстві «Дитяча лікарня імені В.Й.Башека» Житомирської міської ради (КП «Дитяча лікарня» ЖМР)».

У порядку денному – кілька «транспортних» питань, з-поміж них – «Про погодження кредитного договору та затвердження договору гарантії і договору гранту».

Перед «різним» депутати мають заслухати секретаря Житомирської міської ради Наталію Чиж, яка доповідатиме «Про виконання плану роботи Житомирської міської ради за 2018 рік».

Як повідомляв Житомир.info, 52-а (позачергова) сесія Житомирської міської ради відбулася 22 серпня 2019 року. На ній депутати проголосували за внесення змін до Програми благоустрою та розвитку комунального господарства, а саме за дофінансування трьох комунальних підприємств на суму 15,7 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськрада  
Матеріали по темі