Влада

Князєв представив нового начальника ГУНП в Житомирській області – заступника Печененка

10 September 2019, 09:29

Голова Національної поліції України Сергій Князєв 10 вересня представив нового начальника головного управління Нацполіції в Житомирській області Сергія Крупєя.

Крупєй з серпня 2017 року працював на посаді заступника начальника ГУНП – начальника кримінальної поліції Житомирської області.

Біографічна довідка з сайту ГУНП:

Народився 24 лютого 1966 року у Шевченківському районі Харківської області.

Закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю правознавство.

Службу в органах внутрішніх справ розпочав у серпні 1995 року. Працював оперуповноваженим, старшим оперуповноваженим, заступником начальника відділу та начальником відділу у підрозділах карного розшуку Харківщини та Головного управління карного розшуку МВС.

У 2004-2005 роках очолював Макарівський районний відділ ГУМВС Київщини, згодом працював начальником управління карного розшуку цього ж ГУМВС.

З 2008 по 2010 роки був заступником начальника ГУМВС – начальником кримінальної міліції ГУМВС в Київській області.

З березня 2017 року проходив службу заступником начальника Сєвєродонецького ВП ГУНП в Луганській області.

У серпні 2017 року призначений заступником начальника Головного управління – начальником кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

В декларації заступника начальника ГУНП Сергія Крупєя за 2018 рік зазначено, що він прописаний у Києві, в Житомирі з 28 травня 2018 року орендує квартиру площею 55 кв.м., яка належить Орловій Олені Василівні.

В жовтні 2015 року Крупєй та його дружина стали власниками автомобілів Volkswagen: у полковника поліції – Touareg 2013 р.в. вартістю 950 тис. грн, у його дружини – Beetle 2015 р.в. вартістю 620 тис. грн.

За минулий рік Сергій Крупєй отримав в ГУНП 394 тис. 88 грн зарплати, його дружина заробила в київському приватному охоронному ТОВ «Альфа-щит» 120 тис. 500 грн і ще 60 тис. грн ця фірма заплатила їй за орендоване майно.

Задекларовані готівкові кошти нового начальника ГУНП в Житомирській області – 2,4 млн гривень, 45 тис. доларів та 10 тис. євро.

Детальніше про представлення нового керівника ГУНП дивіться у відеосюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, 12 серпня 2019 року під час наради в Олевській райдержадміністрації Житомирської області з питань нелегального видобутку бурштину президент Володимир Зеленський доручив звільнити начальників відділів поліції Олевського та Овруцького районів, запропонував начальнику ГУНП Вячеславу Печененку написати заяву на звільнення. 28 серпня начальник поліції Житомирської області Вячеслав Печененко опублікував у соцмережі «прощальний» допис. Наступного дня стало відомо, що він працюватиме в центральному апараті Нацполіції України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП Князєв Крупєй 
Матеріали по темі