Місто

Житомирська мерія та будинок Трибеля отримали Гран Прі на міжнародній виставці світлодіодного освітлення

10 September 2019, 12:58

Місто Житомир відзначили на Міжнародній виставці світлодіодного і розумного освітлення «LED Expo Україна 2019».

Кількахвилинне відео з Міжнародного виставкового центру, де відкрилася виставка «LED Expo Україна 2019», 10 вересня опублікував Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Житомир — перше місто в Україні, яке повністю перейшло на світлодіодне вуличне освітлення», – написав мер.


На відео – ведучий вручає Сергію Сухомлину відповідну нагороду та запитує, як йому живеться у Житомирі з таким освітленням.

Прессекретарка Сергія Сухомлина надала Житомир.info фото диплома, який вручили меру.

На ньому зазначено, що мерія міста Житомир – переможець конкурсу Гран Прі виставки «LED Expo Україна 2019» на кращий проєкт в номінації «Наймасштабніший LED проєкт року» з модернізації вуличного освітлення.

Фото надане прессекретаркою Сергія Сухомлина

А переможцем конкурсу Гран Прі виставки «LED Expo Україна 2019» на кращий проєкт у номінації «Трансформація центру міста шляхом освітлення» визнали будинок Трибеля, що на Михайлівській.

Фото надане житомирським підприємцем, власником будинку Трибеля Євгеном Яремчуком

Зазначимо, що «LED Expo» називають головним заходом світлодіодної галузі в Україні. Виставка триватиме упродовж трьох днів – з 10 по 12 вересня.

Нагадаємо, з лютого по березень 2019 року в Житомирі замінили близько 4000 вуличних натрієвих ламп та ламп розжарювання на світлодіодні світильники.

У березні 2018 року протягом кількох днів на житомирському будинку Трибеля тестували нову підсвітку вартістю близько 400 тисяч гривень.

А у травні 2019 року Житомирський міський голова Сергій Сухомлин у соцмережі повідомив про заміну ліхтарів у парку імені Гагаріна на енергоощадні.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2019 року в Житомирі збираються встановити близько 1000 світлодіодних ліхтарів для освітлення шкіл та дитсадків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міжнародна виставка освітлення світлодіодне освітлення LED Expo Україна 2019  
Матеріали по темі