Влада

​Начальник управління транспорту вже віддав меру Житомира свою заяву на звільнення

17 September 2019, 14:01

Начальник управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Костянтин Підпокровний вже віддав меру свою заяву на звільнення.

Про це він сказав в коментарі Житомир.info під час сесії міської ради 17 вересня.

«Після того, як на сесії розглянули мої питання, я поклав меру на стіл свою заяву на звільнення», - сказав Підпокровний.

Про те, що начальник управління транспорту написав заяву на звільнення, на сесії о 13:55 повідомив і мер Сергій Сухомлин.

Заступник мера з транспортних питань Дмитро Ткачук сказав, що заяву на звільнення не писав.

Нагадаємо, на початку чергової сесії Житомирської міської ради мер Сергій Сухомлин запропонував начальнику управління транспорту та заступнику Дмитру Ткачуку написати заяви на звільнення через не вирішене питання з пільговим перевезенням інвалідів ІІ групи.

Як повідомляв Житомир.info, Костянтина Підпокровного міський голова призначив начальником управління транспорту і зв’язку міської ради у квітні 2019-го й одразу встановив йому надбавку за вислугу років. До нього управління очолював Михайло Грищук.

За призначення Дмитра Ткачука заступником міського голови депутати проголосували на сесії 30 листопада 2015 року. У 2017 році Дмитра Ткачука збирались звільнити з посади заступника, однак погоджувальна рада не погодилась поміняти його на запропонованого раніше начальника управління Укртрансбезпеки у Житомирській області Юрія Осіпова, і дала посадовцеві час, аби завершити розпочаті реформи у транспортній галузі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Підпокровний звільнення сесія міськрада  
Матеріали по темі