Влада

Розпорядження про звільнення Підпокровного поки немає, а Ткачук ще заяву не написав, - мер Житомира

19 September 2019, 16:24

Станом на 19 вересня розпорядження про звільнення начальника управління транспорту і зв’язку міської ради Костянтина Підпокровного ще немає.

Про це в коментарі Житомир.info сказав мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Заяву Підпокровний зразу ж подав, але розпорядження про його звільнення ще немає. По закону він має відпрацювати два тижні й ще треба провести конкурс на посаду начальника управління», - сказав Сергій Сухомлин.

Він також повідомив, що заяви на звільнення від свого заступника Дмитра Ткачука поки не отримував.

«На даний час заяви ще немає. На сесії було чітке доручення написати заяви на звільнення Дмитру Ткачуку та Костянтину Підпокровному», - зазначив мер Житомира.

Нагадаємо, пропозицію щодо подання заяв на звільнення Сухомлин озвучив на початку сесії Житомирської міської ради 17 вересня 2019 року через неспроможність вирішити з перевізниками питання щодо пільгового проїзду інвалідів ІІ групи. За кілька годин начальник управління транспорту і зв’язку Костянтин Підпокровний, який виграв конкурс і був призначений на посаду начальника управління з 16 квітня 2019 року, повідомив, що вже віддав меру свою заяву, а заступник мера Дмитро Ткачук сказав, що заяву не писав.

Як повідомляв Житомир.info, 27 жовтня 2017 року на сайті міської ради з’явився проєкт рішення сесії про звільнення двох заступників мера – Олександра Фещенка та Дмитра Ткачука. Після цього 1 листопада Олена Кучерук зареєструвала петицію-звернення до депутатів міської ради з проханням не звільняти Дмитра Ткачука, яка за добу зібрала необхідну кількість підписів. На сесії міської ради 9 листопада 2017 року депутати звільнили Фещенка, а питання звільнення Ткачука зняли з порядку денного – дали йому шанс завершити транспортну реформу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: звільнення Ткачук Підпокровний Сухомлин  
Матеріали по темі