Влада

Звільнений ще один заступник голови Житомирської ОДА

20 September 2019, 14:31

Заступник голови Житомирської облдержадміністрації Роман Щебетов 19 вересня працював на цій посаді останній день.

Інформацію про звільнення Щебетова 20 вересня підтвердили в ОДА.

«Щебетов звільнений, 19 вересня в нього був останній день роботи», - сказала в коментарі Житомир.info керівник служби управління персоналом апарату облдержадміністрації Ганна Семенчук.

Вона також зазначила, що на місце Щебетова поки нікого не призначають.

Роман Щебетов вже оприлюднив декларацію перед звільненням.

Зазначається що з 1 січня по 19 вересня 2019 року він отримав в ОДА 478 тис. 875 грн зарплати. Його дружина за цей час отримала 50 тис. грн доходу від підприємницької діяльності. Задекларовані готівкові кошти вже колишнього заступника голови ОДА – 250 тис. грн, а в декларації за 2018 рік у Щебетова було вказано 140 тис. грн готівки.

Нагадаємо, 8 травня 2018 року Роман Щебетов переведений з посади директора обласного департаменту регіонального розвитку на посаду заступника голови облдержадміністрації

Як повідомляв Житомир.info, 30 серпня 2019 року останній день на посаді працював заступник голови Житомирської облдержадміністрації Олексій Ясюнецький, за вісім місяців поточного року він отримав 497 тис. 256 грн зарплати. З трьох колишніх заступників на посаді лишився лише Ярослав Лагута, який до призначення Віталія Бунечка був т.в.о. голови ОДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА звільнення Щебетов  
Матеріали по темі