Влада

Житомирський суд вирішив не карати колишнього голову ОДА Ігоря Гундича за фото з бюлетенем

30 September 2019, 14:15

Корольовський районний суд м.Житомира завершив розгляд справи про адміністративне правопорушення колишнього голови Житомирської облдержадміністрації Ігоря Гундича.

Відповідна постанова суду від 11 вересня 2019 року оприлюднена в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

«Провадження по адміністративній справі відносно ОСОБА_1 за ст.212-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення закрити в зв`язку із закінченням строків накладення адміністративного стягнення. Постанова може бути оскаржена до Житомирського апеляційного суду через Корольовський районний суд м.Житомира протягом 10 днів з дня її винесення», - йдеться у постанові.

Нагадаємо, матеріали справи про адміністративне правопорушення відносно Ігоря Гундича про притягнення його до адміністративної відповідальності за ст. 212-10 КУпАП (Порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації, агітація в день проведення референдуму) надійшли з Житомирського відділу поліції до Корольовського райсуду 11 квітня 2019 року. Саме правопорушення – викладення на сторінці у Facebook фото зі своїм бюлетенем під час голосування – Гундич вчинив 31 березня 2019 року, під час першого туру президентських виборів.

Скріншот постанови Корольовського райсуду

Як повідомляв Житомир.info, 23 червня 2019 року ЦВК зареєструвала самовисуванця Ігоря Гундича кандидатом в нардепи по мажоритарному округу №62 (Житомир). Наступного дня, 24 червня, президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Ігоря Гундича з посади голови Житомирської облдержадміністрації й 27 червня був його останній робочий день на цій посаді. За результатами голосування самовисуванець Гундич посів трете місце з 18 кандидатів, які балотувалися по ОВО №62, отримавши 7,7% підтримки – за нього проголосували 6140 людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд Гундич вибори бюлетень  
Матеріали по темі