Місто

ОДА попереджає про обмеження руху по вулиці Київській 4 жовтня, а Житомирська міськрада вибачається за незручності

2 October 2019, 17:39

У рамках проведення Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь 4 жовтня у Житомирі частково обмежать рух транспорту.

Про це 2 жовтня повідомляє пресслужба облдержадміністрації.

У зв’язку з прибуттям численних делегацій та гостей з Республіки Білорусь та відповідно до міжнародних стандартів під час візиту президента іншої країни буде тимчасово обмежено рух транспортних засобів: по вул. Київській; по вул. Театральній; по вул. Великій Бердичівській – від Театральної до майдану Соборного.

«Звертаємось до жителів та водіїв Житомира з проханням врахувати цю інформацію та обрати альтернативні маршрути слідування 4 жовтня», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рух транспорту під час проведення заходів Форуму проходитиме в об’їзд – площею Перемоги, вулицями Театральною, Любарською і Дмитра Донцова.

Цього ж дня на сайті міської ради оприлюднили відео з вибаченнями за тимчасові незручності та порадою на час проведення Форуму пересісти на громадський транспорт.

«Нам випала честь приймати у себе Другий Форум регіонів Україна - Республіка Білорусь. Дана подія є надважливою для нашої країни та регіону, зокрема. Ми просимо вибачення за певні незручності, що викликані організацією проведення форуму. Просимо вас з розумінням поставитись до них. Звертаємось до вас із проханням: плануйте заздалегідь свій графік пересування містом, враховуючи план перекриття вулиць. Для уникнення заторів просимо пересісти на громадський транспорт! Перепрошуємо за незручності та щиро вдячні за розуміння та співпрацю», - йдеться у повідомленні.


Нагадаємо, задля виставки техніки до українсько-білоруського форуму в Житомирі з 1 по 5 жовтня перекрили рух на майдані Соборному, в «часи пік» на прилеглих вулицях утворюються транспортні затори. Драмтеатр, де проходитимуть заходи за участю президентів Володимира Зеленського та Олександра Лукашенка, та пішохідну Михайлівську, де планують провести ярмарок, прикрасили українськими та білоруськими прапорами. А приміщення Житомирської ОДА чепурять до приїзду закордонних гостей: стелять нові килимові доріжки, миють та фарбують.

Як повідомляв Житомир.info, на заходи в рамках ІІ Форуму регіонів приїдуть делегації з 6 областей Білорусі та з 22 регіонів України. Відповідно до програми Форуму, 3 та 4 жовтня з 9:00 до 17:00 год. на майдані Соборному буде виставка великогабаритної техніки. Також 3 жовтня з 17:30 до 19:00 год. в житомирському музично-драматичному театрі відбудеться «Концерт дружби», а 4 жовтня, з 10:30 до 13:00 год., там проведуть пленарне засідання за участю президентів України та Республіки Білорусь.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: форум ОДА міськрада транспорт перекриття  
Матеріали по темі