Події

​Водія, якого зловили у Житомирі за кермуванням під дією наркотиків, позбавили прав і присудили 20 тис. грн штрафу

25 October 2019, 11:18

Суд у Житомирі виніс вирок 26-річному мешканцю Житомира, якого затримали за кермуванням автомобілем у стані наркотичного сп’яніння.

Про це 24 жовтня повідомила пресслужба Корольовського райсуду Житомира.

«Корольовський районний суд м. Житомира виніс постанову щодо 26-річного мешканця Житомира. Чоловіка визнали винним за частиною 2 статті 130, Кодексу України про адміністративні правопорушення - керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, вчинене особою, яка повторно протягом року піддавалася адміністративному стягненню за цією статтею», - йдеться у повідомленні.

Цьогоріч липневої ночі чоловік на «дев’ятці» їхав по Київському шосе, де й зупинили його поліцейські та склали протокол. Чоловік був з ознаками наркотичного сп’яніння, а саме: розширені зіниці, які не реагують на світло, почервоніння обличчя, порушення мови, поведінка яка не відповідає обставинам, чим порушив п.2.5 Правил дорожнього руху України та вчинив порушення, передбачене частиною 2 статті 130 КУпАП. У присутності двох свідків, чоловік відмовився від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння в умовах медичного закладу.

«Суд врахував обставини справи, характер правопорушення, особу правопорушника, та застосував до порушника адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 20400 грн із позбавленням права керування транспортними засобами строком на 3 роки», - повідомили в Корольовському райсуді Житомира.

Нагадаємо, під час нічного патрулювання 5 квітня житомирські патрульні затримали двох водіїв з ознаками наркотичного сп’яніння.

Як повідомляв Житомир.info, суд визнав священника Житомирської єпархії УПЦ МП винним у керуванні автомобілем в стані сп’яніння, але справу закрив.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд вирок сп'яніння наркотик  
Матеріали по темі