Події

​Бульвар воїнів-афганців в Олевську постраждав від вандалів, мерія звернулась до поліції

12 November 2019, 11:06

На бульварі воїнів-афганців в Олевську невідомі пошкодили дві опори освітлення.

Про це 11 листопада повідомив офіційний сайт Олевської об’єднаної територіальної громади Житомирської області.

«В минулому році (2018, - ред.) на бульварі було завершено облаштування території, яке тривало близько двох років: покладено бруківку, встановлено лавки та освітлено територію. Вже в березні 2019 року вандали порушили благоустрій – зігнули вдвічі міцну конструкцію ліхтаря. Його ж відразу ж було його відремонтовано. А вже на цих вихідних невідомі особи знову здійснили акт вандалізму: зламали та пошкодили дві опори вуличного освітлення, на одній з яких поцупили ліхтар», - повідомляє сайт ОТГ.

Найімовірніше, хуліганство відбувається в нічний час, тому свідків знайти тяжко, - йдеться в повідомленні. Зазначається також, що міська влада мала намір відправити звернення до правоохоронних органів.

У відділі комунікації ГУНП у Житомирській області 12 листопада підтвердили, що заява про вандалізм на бульварі до місцевого відділу поліції таки надійшла.

Нагадаємо, 24 серпня 2019 року вандали облили фарбою нововідкритий пам’ятник Покровської Божої матері у смт Озерне Житомирського району.

Як повідомляв Житомир.info, 1 серпня 2019 року стало відомо про вандалізм на кладовищі в Новограді-Волинському: невідомі пошкодили пам’ятники, в тому числі АТОвців. 2 серпня повдомлялося, що на відновлення пам’ятників потрібно близько 70 тисяч гривень, близько 30 тисяч планували виділити з обласного бюджету (депутатські кошти). 5 серпня з'явилася інформація, що поліція відпрацьовує кілька версій щодо вандалізму на кладовищі, в тому числі з мотивів помсти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вандал вандалізм бульвар Олевськ  
Матеріали по темі