Місто

​У Житомирській ОТГ збираються за пів мільйона гривень провести інвентаризацію земель у Вересах

22 November 2019, 16:23

Департамент містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради збирається за 500 тис. грн замовити послуги з проведення інвентаризації земель села Вереси.

Відповідне оголошення про проведення тендеру опубліковане на ресурсі ProZorro 22 листопада.

Загалом проінвентаризувати планують 684,6 гектара у селі Вереси Житомирського району. Очікувана вартість архітектурних, інженерних та геодезичних послуг становить 500 тис. грн.

Аукціон планують провести 10 грудня. А виконати роботи мають впродовж наступних п’яти місяців – з 20 грудня 2019 по 29 травня 2020.

Нагадаємо, 10 вересня управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило про проведення тендеру на капітальний ремонт дороги на Вереси з очікуваною вартістю в 25 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 30 вересня був оприлюднений протокол розкриття пропозицій, за яким приватне підприємство з Одещини «Артембуд» запропонувало найвигіднішу ціну – 16,6 млн грн за капремонт Вересівського шляху і дороги Житомир-Вереси, та очікувало на рішення тендерної комісії щодо визнання його переможцем торгів. Проте 15 жовтня тендер довелось відмінити, оскільки замовник прикріпив до тендерної документації неостаточну версію технічного завдання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Вереси земля інвентаризація  
Матеріали по темі