Влада

Голова Житомирської ОДА на ранок відчув гіркий післясмак від зустрічі з підрядниками, які «освоюють» кошти ДФРР

27 November 2019, 12:00

Голова ОДА Віталій Бунечко зустрівся із підрядними організаціями, які реалізують проєкти у Житомирській області за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Зустріч проходила 26 листопада в облдержадміністрації за участю заступника голови ОДА Наталії Остапченко – інформувала ввечері 20 листопада пресслужба облдержадміністрації.

«Є 28 об’єктів, де замовником виступає департамент регіонального розвитку і які фінансують за кошти ДФРР. Як справжній господар прагну, щоб усі роботи були виконані, кошти використані, а об’єкти працювали», – сказав Віталій Бучнеко.

Під час зустрічі обговорили співпрацю між підрядниками, проєктантами та департаментом регіонального розвитку та шляхи вирішення проблемних питань, які виникають.

«Будемо проводити такі наради частіше, щоб мати змогу почути про проблемні питання, які виникають та вчасно їх вирішувати», – сказав Віталій Бучнеко.

Вранці 27 листопада голова ОДА повідомив, що після наради з підрядниками «залишився гіркий післясмак».

«Вчорашня важка розмова, яка відбулась стосовно 28 об’єктів ДФРР, довела, що колишні керівники відповідних структурних підрозділів закривали очі на проблеми з документацією по визначеним проєктам. В свою чергу, певні виконавці робіт продовжували працювати без належних дозвільних документів. Я надзвичайно незадоволений роботою окремих підрядних організацій, з якими у обласної державної адміністрації так і не склався діалог. Це говорить про те, що ми будемо припиняти співпрацю з такими підрядниками», - написав Віталій Бунечко у Facebook.


Нагадаємо, на брифінгу 16 жовтня 2019 року голова облдержадміністрації Віталій Бунечко та його заступниця Наталія Остапченко розповідали про зловживання під час будівництва амбулаторій сімейного лікаря та реконструкції житомирського стадіону «Полісся». Після цього прокуратура області повідомила про розслідування фактів заволодіння бюджетними коштами на зазначених об’єктах.

Як повідомляв Житомир.info, 19 листопада 2019 року голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко оприлюднив звіт за 100 днів роботи на посаді, де йшлося про фінансування в 2019 році 30 об’єктів за кошти ДФРР та завершення робіт по трьох з них: стадіон «Спартак» у Житомирі; котельні для фізкультурно-оздоровчого комплексу в Овручі; облаштування басейну в спортивному комплексі смт Ємільчине.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бунечко підрядник ДФРР будівництво ОДА  
Матеріали по темі