Влада

Віталій Бунечко оприлюднив звіт «Зе!голови ОДА» за 100 днів роботи в Житомирській області

19 November 2019, 13:15

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко виклав презентацію-звіт за 100 днів роботи.

«100 днів було достатньо для того, щоб проаналізувати ситуацію на Житомирщині та спланувати свою подальшу роботу. Попереду нас чекає складна, але, переконаний, успішна діяльність команди однодумців. Президентом України Володимиром Зеленським та Кабінетом Міністрів України на чолі з Олексієм Гончаруком визначено шлях нових реформ, які приведуть до влади справжніх технократів. У презентації, наведеній нижче, розглянемо основні напрямки, згідно яких плануємо і надалі працювати. Наша головна мета – зміцнювати економічний потенціал Житомирської області», - йдеться у коментарі, оприлюдненому 19 листопада на Facebook-сторінці Бунечка.

Нижче – кілька скріншотів з презентації, повний звіт дивіться тут.

Нагадаємо, нового голову Житомирської обласної адміністрації Віталія Бунечка 12 серпня 2019 року представив президент Володимир Зеленський на нараді в Олевську. На першій нараді в ОДА, яка відбулася 13 серпня, новопризначений голова пообіцяв бути відкритим для спілкування та перебудувати роботу адміністрації. 28 серпня відбулася перша пресконференція голови ОДА Віталія Бунечко.

Як повідомляв Житомир.info, на пресконференції 28 серпня 2019 року новий голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко пообіцяв кадрове «перезавантаження». З 6 вересня 2019 року заступницею голови ОДА працює Наталія Остапченко, яка до цього була начальницею управління фінансів Бородянської райдержадміністрації Київської області. 17 жовтня колишній начальник Київського вокзалу Олег Шарварко став керівником апарату Житомирської ОДА. На початку листопада першим заступником голови облдержадміністрації став киянин Володимир Федоренко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА Бунечко  
Матеріали по темі