Місто

​Комунальне підприємство Житомирської міської ради шукає фірму, яка за 2 млн грн допоможе вивозити будівельне сміття

6 December 2019, 16:00

Комунальне підприємство «Автотранспортне підприємство 0628» Житомирської міської ради закуповує послуги з прибирання та вивезення негабаритного і будівельного сміття з території обслуговування даного КП.

Відповідне оголошення про закупівлю послуг з прибирання і вивезення сміття на умовах субпідряду опублікували 6 грудня на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, предметом закупівлі є 1500 годин (750 ходок) роботи самоскидів та 750 годин послуги навантаження (із залученням фронтального навантажувача та бригади людей не менше 4 чоловік). Послуги надаватимуться упродовж календарного 2020 року.

Очікувана вартість закупівлі 1 млн 950 тис. грн.

Аукціон планують провести 24 грудня.

Нагадаємо, у 2019 році КАТП 0628 замовило за 1,6 млн грн у ФОПа послуги з вивезення негабаритного і будівельного сміття. Тоді директор комунального підприємства Сергій Колесник пояснив Житомир.info, що прийняли таке рішення, бо не вистачає власних ресурсів, аби вчасно прибирати негабаритне сміття в місті.

Як повідомляв Житомир.info, 9 січня 2019 року на виконкомі Житомирської міськради з суперечками підвищували тарифи на вивезення сміттям трьом підприємствам. У новий тариф заклали вивіз крупногабаритного сміття. В загальному, тариф для населення зріс на 66%.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КАТП сміття  
Матеріали по темі