Події

У будинку в райцентрі Житомирської області рятувальники знайшли тіло чоловіка, який не встиг вибратися з палаючої оселі

11 December 2019, 12:22

У смт Народичі Житомирської області під час пожежі загинув чоловік.

Про це 11 грудня повідомила пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

10 грудня, о 22:00 год., до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку в смт Народичі.

«На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться в одній з кімнат оселі, де вогонь охопив речі домашнього вжитку. Під час проведення розвідки, ланка газодимозахисної служби виявила на підлозі коридору тіло 51-річного власника без ознак життя. Ймовірно, чоловік намагався врятуватися, прямуючи до виходу, але у нього забракло сил», – йдеться у повідомленні.

Пожежу локалізували о 22:25, а через 10 хвилини ліквідували. Вогонь знищив речі домашнього вжитку в кімнаті та 1 кв. м підлоги. До ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця пожежної техніки.

«Попередня причина пожежі – необережність під час куріння. За словами сусідів, загиблий зловживав спиртними напоями та курив в оселі. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями», – інформують рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, 9 грудня 2019 року в задимленому будинку в місті Овруч Житомирської області загинув 83-річний дідусь, а 10 грудня за подібних обставин загинув 39-річний житель Олевська.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Народичі  
Матеріали по темі