Події

​У Житомирській області затримали ще одного втікача з колонії, чоловік ховався вдома

13 December 2019, 11:57

Правоохоронці вранці 13 грудня затримали ще одного засудженого, який втік з Райківської виправної колонії №73.

Про це Житомир.info повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«Втікача затримано сьогодні вранці, о 8.20 год у його ж будинку, де він раніше проживав до засудження, у с. Мала Рача Радомишльського району. Нагадаємо,минулого понеділка, 9.12.2019, із Райківської виправної колонії (№73) скоїли втечу двоє засуджених, які відбували покарання під наглядом на дільниці соціальної реабілітації, розташованій за межами охоронюваної території установи. Як повідомлялося раніше, вже наступного дня, 10.12.2019 одного втікача було затримано, доставлено до місця відбування покарання та місцевою прокуратурою повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст.393КК України(втеча з місця позбавлення волі, вчинена за попередньою змовою групою осіб). Також ухвалою суду підозрюваному застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Наразі й другому втікачу також повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст.393 КК України та вирішується питання щодо застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою», – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування за фактом втечі проводить Бердичівський ВП ГУНП в області, Бердичівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info 11 грудня 2019 року чоловіки, яким лишалося відсидіти кілька місяців, втекли з колонії в Житомирській області через вікно третього поверху.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: колонія втікач прокуратура  
Матеріали по темі