Фоторепортаж

Візит голови Верховної Ради до Житомира, «переселення» 17-метрової ялинки та демонтовані МАФи. Фото тижня

14 December 2019, 16:43

9 грудня голова Верховної ради України Дмитро Разумков відвідав Житомир. Розпочав свою робочу поїздку він з обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей. Там тет-а-тет поспілкувався з керівництвом закладу, а після відповідав на питання ліцеїстів про політику, реформи та війну.

10 грудня блакитну ялину завдовжки 17 метрів, яка росла біля Житомирського міського ліцею №25 зрізали та встановили на майдані Корольова на новорічні свята.

Червоні стяги, пам'ятники ідеологам та діячам комунізму й інша символіка, що рясніє на фасадах будівель, а ще троянди, тюльпани й фонтани – такий вигляд середмістя Житомира мало 30 років тому. 10 грудня фотокореспондентка Житомир.info зробила знімки центру міста і порівняла їх зі світлинами, відзнятими у 1989 році.

Нардеп від Житомира розповів про «турборежим» Ради, перевірку розведення військ та завдання своїх помічників.

11 грудня Житомир долучився до всеукраїнської тематичної акції #ДійПротиНасильства. На Михайлівській у Житомирі поліцейські роздавали помаранчеві стрічки і вчили протидіяти домашньому насильству.

Упродовж 2019 року міськвиконком двічі приймав рішення про демонтаж банерів та інших конструкцій зовнішньої реклами. Загалом, інспекція з благоустрою повинна була за рік демонтувати 70 таких об’єктів. Куди діваються демонтовані у Житомирі МАФи.

У свій день народження в житомирській 95-ій бригаді показали, яку техніку та озброєння мають десантники.

13 грудня сесія міської ради вирішила продати комунальне приміщення київській фірмі, яка хоче перереєструватися у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фото тижня  
Матеріали по темі