Місто

У Житомирі на Різдвяний ярмарок привезли перший будиночок та атракціони, вулицю Малу Бердичівську перекрили

17 December 2019, 09:56

Центр Житомира продовжують готувати до новорічно-різдвяних свят. Вранці 17 грудня на головну локацію святкувань – майдан Корольова – привезли перший будиночок: розпочалося облаштування святкового ярмарку.

Також на майдан привезли й атракціони, задля цього перекрили вулицю Малу Бердичівську.

Нагадаємо, 16 грудня наша фотокореспондента «ловила» на камеру дух новорічно-різдвяних свят у центрі Житомира. В об’єктив фотокамери, зокрема, потрапив будиночок святого Миколая, що стоїть на майдані Корольова. Також 16 грудня комунальники прикрашали головну ялинку міста, яка має засяяти у День святого Миколая.

Як повідомляв Житомир.info, влада Житомира відмовилось від будиночків родини Розенблат і 8 листопада 2019 оголосила тендер на різдвяний ярмарок за 685 тис. грн: планували придбати 25 будиночків. 11 листопада в програмі «Тема дня» на Житомир.info мер Житомира Сергій Сухомлин пояснив, що місто закуповує будиночки, бо вони можуть окупити себе за рік. Проте вже за кілька днів цей тендер відмінили. Натомість, оголосили два нових: на відкриття «Казкового багаття» за 630 тис. грн та проведення новорічних вистав для учнів 1-4 класів з подарунками за 650 тис. грн.

28 листопада виконком дозволив фірмі житомирського бізнесмена Олександра Марголіна організувати Різдвяний ярмарок на майдані Корольова.

У цей же день виконком затвердив програму святкування Різдва та Нового року у Житомирі. План заходів тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ярмарок майдан Корольова Різдвяний ярмарок  
Матеріали по темі