Події

На трасі поблизу Житомира Mitsubishi на смерть збив пішохода

13 January 2020, 10:51

Поліція встановлює обставини загибелі чоловіка в ДТП під Житомиром, яка трапилась в ніч на 13 січня.

Про це 13 січня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 січня близько 00:35 на 185 кілометрі автошляху Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський, поблизу села Зарічани Житомирського району», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що 26-річний водій автомобіля Mitsubishi Lancer, рухаючись у напрямку обласного центру, на не освітлюваній ділянці дороги здійснив наїзд на 61-річного пішохода, жителя Житомирського району, який перетинав проїзну частину дороги. Унаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці події.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває встановлення всіх обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 16 липня 2019 року поблизу села Зарічани Житомирського району зіштовхнулися Volkswagen caddy та ВАЗ, травмувалися молода жінка та 3-річний хлопчик. Згодом стало відомо, що постраждалу дитину госпіталізували до реанімаційного відділення. Рятувальники повідомили також, що жінку, яка сиділа за водієм, «вирізали» за допомогою гідравлічних ножиць.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП пішохід  
Матеріали по темі