Влада

​Заммера Житомира розповіла, куди звертатися батькам, у яких вимагають додаток про реєстрацію дитини і не прийняли копії паспортів

13 January 2020, 15:38

У Житомирі не вщухає ажіотаж з приводу отримання додатку №13 про реєстрацію місця проживання дитини, який необхідно надати до навчальних закладів міста. Люди продовжують займати черги в управлінні ведення реєстру територіальної громади з самого ранку та простоюють у довжелезних чергах. Натомість у міськраді в котре запевняють, що погодили з департаментом освіти, що для підтвердження місця проживання дитини у Житомирі поки що достатньо надати копії паспортів обох батьків, зареєстрованих у Житомирі чи селі Вереси.

13 січня міська рада опублікувала коментар заступниці міського голови Марії Місюрової, в якому вона радить батькам, у разі виникнення проблем, звертатися безпосередньо до департаменту освіти або до неї особисто.

«Інформація стосовно пред’явлення зазначених копій документів доведена до відома керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти. У разі невиконання з боку адміністрацій освітніх закладів зазначених рекомендацій з метою врегулювання даного питання, звертатися в департамент освіти міської ради чи особисто до мене», - зазначила заступниця міського голови.

У подальшому батьки зобов'язані зареєструвати місце проживання своєї дитини (дітей), звернувшись до посадових осіб виконавців послуг з управління (утримання) багатоквартирного будинку (гуртожитку), а саме управителя багатоквартирного будинку, житлово-будівельного кооперативу, ОСББ, ПП, ТОВ та ін. або управління ведення реєстру територіальної громади Житомирської міської ради.



Фото Катерини Латій з соцмережі, датоване ранком 11 січня. Люди займають чергу біля управління ведення реєстру територіальної громади ЖМР ще о 6-7 годинах ранку.

Нагадаємо, з 1 січня 2020 року в Житомирі зросла вартість харчування у дитсадках та школах. При цьому відтепер з міського бюджету доплачуватимуть лише за місцевих дітей (70% - батьківська плата, 30% компенсація з міського бюджету), немісцевим же доведеться оплачувати 100% вартості харчування дитини у навчальному закладі.

На початку січня у міськраді пояснили, що житомирянам достатньо принести в дитсадок чи школу копії паспортів обох батьків, а вже згодом потрібно буде пройти процедуру реєстрації місця проживання дитини і отримати відповідну довідку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: довідка реєстрація школа харчування  
Матеріали по темі