Влада

Кабмін погодив призначення ще однієї заступниці голови Житомирської ОДА

15 January 2020, 18:31

Кабінет міністрів на засіданні 15 січня погодив призначення Рогової Віри Борисівни на посаду заступника голови Житомирської облдержадміністрації.

Про це повідомив присутній на засіданні Уряду народний депутат Олексій Гончаренко.

Нагадаємо, Віра Рогова 4 грудня 2019 року подала декларацію кандидата на посаду заступника голови Житомирської ОДА. Зазначається, що вона прописана у Києві, а фактично проживає в місті Біла Церква Київської області. До призначення Віра Рогова працювала директором департаменту освіти і науки Київської ОДА, де за 2018 рік отримала 309 тис. 23 грн зарплати.

На даний час у голови ОДА Віталія Бунечка вже є три заступники, й лише один із них проживає у Житомирі – Віктор Градівський, який до цього працював директором департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської облдержадміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, з 6 вересня 2019 року заступницею голови ОДА працює Наталія Остапченко, яка проживає в селі Микуличі Бородянського району Київської області й до призначення була начальницею управління фінансів Бородянської райдержадміністрації Київської області. На початку листопада першим заступником голови облдержадміністрації став підприємець із Києва Володимир Федоренко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КМУ Рогова призначення  
Матеріали по темі