Влада

На посаду керівника діагностичного центру у Коростені є три претенденти: два лікарі та депутат облради

27 January 2020, 10:55

Очолити діагностичний центр у Коростені хочуть троє претендентів: двоє лікарів Іван Камінський та Віктор Гордійчук та депутат обласної ради з освітою інженера-механік Сергій Ковердун.

Протокол першого засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Обласний міжрайонний діагностичний центр у м. Коростені» Житомирської обласної ради 17 січня опублікували на сайті облради.

«До Житомирської обласної ради надійшло три заяви про участь у конкурсі з поданими до них документами, а саме: від Камінського Івана Анатолійовича, Гордійчука Віктора Петровича, Ковердуна Сергія Анатолійовича», – зазначено в протоколі.

Члени конкурсної комісії вирішили доручити управлінню охорони здоров’я ОДА, спільно з управлінням майном апарату обласної ради головою Громадської ради при Житомирській ОДА опрацювати подані претендентами документи на відповідність кваліфікаційним вимогам та надати на наступне засідання конкурсної комісії пропозиції щодо допуску претендентів до участі у конкурсі.

У декларації Івана Камінського за 2018 рік вказано, що він працює заступником головного лікаря КУ «Житомирський облонкодиспансер», а також депутат Коростенської районної ради. У власності претендента є квартира у Житомирі площею 54.5 кв.м. Дружині належить житловий будинок в с. Синга Коростенського району площею 100.4 кв.м. та автомобіль Chevrolet Еvanda 2005 року. За 2018 рік Іван Каменський отримав 172 105 грн заробітної плати за основним місцем роботи і 16 900 грн пенсії. У 2012 році був кандидатом в народні депутати по мажоритарному округу у Житомирі. У листопаді 2016 року Івану Камінському в Коростені підпалили автомобіль.

У декларації Віктора Гордійчука зазначено, що він працює головним лікарем Коростенської міської лікарні. У власності має квартиру у Коростені площею 60. 05 кв. м., два гаражі та автомобіль Volkswagen Passat 1998 року. У дружини – житловий будинок у Коростені площею 312.6 кв. м., і земельна ділянка 1361 кв. м. За місцем роботи Віктор Гордійчук отримав 298 571 заробітної плати, преміальні виплати у розмірі 373 грн, 445 грн, 900 грн та подарунок у грошовій формі – 5 040 грн.

Третім претендентом є депутат обласної ради з освітою інженера-механіка Сергій Ковердун.

Як повідомляв Житомир.info, 15 жовтня депутата Житомирської обласної ради від ВО «Свобода» Юрія Бовсуновського хотіли призначити на посаду директора Житомирського комунального книжково-газетного видавництва «Полісся». 28 жовтня суд заборонив Житомирській облраді призначати депутата-свободівця директором видавництва, а 6 грудня скасував свою заборону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс діагностичний центр Коростень  
Матеріали по темі