Політика

Депутатку від Опозиційного блоку призначили керуючою справами виконавчого апарату Житомирської облради

3 February 2020, 15:14

Депутатка Житомирської обласної ради з фракції Опозиційного блоку Раїса Гула призначена на посаду керуючого справами виконавчого апарату облради.

Інформація про це є на сайті обласної ради в розділі «Керівництво».

Нагадаємо, 23 грудня 2019 року Раїса Гула подала декларацію кандидата на цю посаду. Через місяць, 23 січня 2020 року, вона знову оприлюднила декларацію кандидата на посаду керуючого справами обласної ради, в якій були відомості за 2019 рік: минулого року вона отримала 20 тис. грн зарплати за місцем основної роботи в ПАТ «Житомиргаз» та 86 тис. 617 грн пенсії; чоловік отримав 581 тис. 716 грн доходів від підприємницької діяльності, 18 тис. 094 грн пенсії та 34 тис. 457 грн від надання майна в оренду.

Раїса Гула є членом обласний благодійний фонд «Розвитку фізичної культури і спорту та олімпійського руху» та Житомирського обласного клубу ділових жінок.

В інформації про депутата на сайті облради й досі зазначено, що Раїса Гула «тимчасово не працююча».

Нагадаємо, на виборах президента у 2019 році Раїса Гула була довіреною особою по Бердичівському округу №63 кандидата Юрія Бойка, який зараз – народний депутат від партії «Опозиційна платформа – За життя».

Як повідомляв Житомир.info, в січні 2020 року депутат Житомирської обласної ради з фракції Опозиційного блоку Олександр Чорноморець став радником голови облради Володимира Ширми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада Гула декларація призначення Опоблок  
Матеріали по темі