Влада

Мер одного із міст у Житомирській області прозвітував перед громадою і заявив, що більше не балотуватиметься

7 February 2020, 16:31

Мер Новограда-Волинського Віктор Весельський 6 лютого звітував про виконану роботу перед жителями міста. Послухати міського голову і задати запитання прийшли понад 500 людей. Віктор Весельський заявив перед громадою, що не балотуватиметься на другий термін.

Про це повідомляють на сайті Новоград City.

«Відновлення роботи госпіталю, каналізування мікрорайонів, не заасфальтовані дороги, скорочення апарату і затрат на нього – такі питання цікавили мешканців Новограда-Волинського на обов'язковому звіті міського голови. Звіт за 2019 рік перетворився на звіт за чотири роки діяльності міськрад. Послухати чинного очільника міста прийшли переважно працівники бюджетної сфери, громадські активісти та пенсіонери», – йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі Віктор Весельський сказав, що балотуватись на місцевих виборах не буде.

«Це мій останній звіт у Новограді-Волинському, я прийняв рішення не балотуватися на посаду міського голови на наступних місцевих виборах», – пише Новоград City.

Нагадаємо, у 2015 році помічник президента Національної академії медичних наук України, киянин Віктор Весельський переміг на виборах мера Новограда-Волинського. Балотувався від Блоку Петра Порошенка «Солідарність». За нього проголосували 54,1% виборців.12 листопада 2015 року за участю новобраного міського голови відбулася перша установча сесія Новоград-Волинської міської ради 7-го скликання. На позачерговій сесії Новоград-Волинської міської ради 6 листопада 2018 року депутати визнали роботу мера незадовільною та висловити йому недовіру, але в грудні не змогли зібратися на сесію, щоб відправити мера у відставку.

На позачергових виборах народних депутатів 2019 року Віктор Весельський був кандидатом в нардепи від ВО №65 з центром у Новограді-Волинському.

Як повідомляв Житомир.info, Віктор Весельський 8 січня приступив до виконання своїх обов’язків після 4 місяців перерви. Весельський перебував на лікарняному з 4 вересня 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мер Новоград-Волинський Весельський звіт  
Матеріали по темі