Події

​У Новограді-Волинському горіла квартира в двоповерхівці: врятували двох братів

8 February 2020, 11:14

У Новограді-Волинському на пожежі у квартирі, що вже не вперше горить, врятували двох чоловіків.

Про це 7 лютого повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«7 лютого об 11:17 по лінії «101» надійшло повідомлення від мешканців двоповерхового багатоквартирного будинку в м. Новоград-Волинський про те, що з квартири на першому поверсі йде дим. За вказаною адресою виїхали фахівці 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини», - йдеться у повідомленні.

По прибуттю в оселі спостерігалося сильне задимлення – в житловій кімнаті тліли речі. Там же фахівці ДСНС виявили двох чоловіків, які спали на ліжках. У напівпритомному стані рятувальники винесли їх на свіже повітря та виклали фахівців центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, які госпіталізували постраждалих до лікарні.

«Вже об 11:29 вогнеборці локалізували займання, а об 11:44 – ліквідували. Також вони не допустили розповсюдження загоряння по всій площі оселі. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м», - повідомили рятувальники.

Попередня причина пожежі – необережність під час куріння. Як з’ясувалося, це вже не перший випадок загоряння в цій квартирі. Зі слів сусідів, двоє мешканців – братів 1974 р.н. та 1980 р.н. зловживали алкоголем та палили в оселі. Остаточна причина наразі встановлюється.

Нагадаємо, 6 лютого 2020 на проспекті Миру в Житомирі горіла квартира в багатоповерхівці: загинула 80-річна жінка та її 51-річний син.

Як повідомляв Житомир.info, 5 лютого 2020 у селищі Довбиш Баранівського району чоловік отримав опіки обличчя, тулуба та рук під час спроби самогубства. Спершу він розлив бензин з паяльної лампи і підпалив сінник, у якому знаходився. Завдяки сусідам та пожежникам 38-річного чоловіка вдалося врятувати. Проте до приїзду медиків він не полишав спроби вскочити в палаючу будівлю. Нині чоловік перебуває в опіковому центрі в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа Новоград-Волинський ДСНС  
Матеріали по темі