Влада

Начальника головного управління Держгеокадастру у Житомирській області будуть обирати з трьох кандидатів

16 February 2020, 12:17

Три кандидати є в списку допущенних до проходження співбесіди на зайняття вакантної посади начальника головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.

Список допущених до співбесіди оприлюднили 14 лютого на сайті Держгеокадастру. співбесіди починаються 17 лютого о 10:00.

Нагадаємо, до проходження конкурсу на посаду начальник головного управління Держгеокадастру у Житомирській області був допущений 21 кандидат, до співбесіди їх залишилося троє: Козаков Сергій Володимирович; Матвійчук Олексій Вікторович; Карбовський Анатолій Григорович.

Козаков Сергій Володимирович проживає у Коростені, деякий час керував обласним управління Держгеокадастру, а зараз працює в ГУ начальником відділу контролю за використанням та охороною земель у Коростенському, Лугинському, Народицькому, Овруцькому, Олевському районах. Минулого року він отримав 373 тис. 182 грн зарплати та 124 тис. 420 грн в якості подарунку від Козакової Ніни Олександрівни. 21 вересня 2019 року Козаков став власником автомобіля BMW Х5 2012 р.в., який за 360 тис. грн купив у громадянки Гальомко Тетяни Миколаївни.

Матвійчук Олексій Вікторович проживає у місті Вишгород Київської області, працює заступником начальника відділу у Вишгородському районі головного управління Держгеокадастру у Київській області. За минулий рік отримав в київському облуправлінні 211 тис. 703 грн зарплати.

Карбовський Анатолій Григорович проживає в селищі Макарів Київської області, до 22 січня 2020 року працював начальником відділу у Макарівському районі головного управління Держгеокадастру у Київській області.

Нагадаємо, з 20 листопада 2019 року виконання обов’язків начальника покладено на Максима Мельниченка, який до цього був заступником начальника відділу геокадастру в Олевському районі. 10 грудня 2019 року Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру оголосила конкурс на зайняття вакантних посад керівників територіальних органів, в тому числі – в Житомирській області. Але переможця конкурсу на посаду керівника в Житомирській області визначити не змогли й 14 січня був оголошений повторний конкурс, на який документи від кандидатів приймали до 31 січня 2020 року.

Як повідомляв Житомир.info, 9 грудня 2019 року голова Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Башлик Денис на виконання доручення Кабінету міністрів наказав відсторонити від виконання посадових обов’язків керівників та заступників керівників головних управлінь Держгеокадастру в областях та м. Києві з метою комплексної перевірки роботи. Зараз дві звільнені 26 грудня 2019 року начальниці управлінь ГУ Держгеокадастру у Житомирській області судяться за поновлення на своїх посадах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держгеокадастр вакансія  
Матеріали по темі