Політика

Ректор житомирського університету очолив обласну організацію партії «Наш край»

17 February 2020, 13:53

Ректор державного університету «Житомирська політехніка» Віктор Євдокимов очолив організацію партії «Наш край» в Житомирській області.

Представлення нового керівника відбулося 17 лютого в житомирському готелі Reikartz.

На зібранні зазначалося, що партія планує брати участь у місцевих виборах, але хто цього разу балотуватиметься в мери Житомира поки не відомо.

Нагадаємо, на місцевих виборах 2015 року від партії «Наш край» на посаду Житомирського міського голови збирався балотуватися ексмер Володимир Дебой, який входить до політради цієї партії й очолював обласну організацію політсили. За результатами виборів Дебой був обраний від партії «Наш край» депутатом Корольовської районної ради м.Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, за результатами виборів у Житомирському державному технологічному університеті (зараз – «Житомирська політехніка») 22 березня 2016 року ректором вишу став житомирянин, доктор економічних наук, 36-річний професор Віктор Євдокимов. На той час на сайті Житомирської єпархії Української православної церкви Московського патріархату зазначалося, що протоієрей Віктор Євдокимов є кліриком Свято-Анастасії-Римлянині Житомирського ставропігійного монастиря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: партія Євдокимов ректор політех "Наш край"  
Матеріали по темі