Влада

​У Житомирській ОДА обрали 31 проєкт у сфері молодіжної політики та патріотичного виховання, на які виділять 500 тис. грн з обласного бюджету

18 February 2020, 12:46

У Житомирській ОДА визначили 31 проєкт-переможець конкурсу в сфері національно-патріотичного виховання та молодіжної політики, які у 2020 році отримають на реалізацію 500 тис. грн фінансової підтримки з обласного бюджету.

Результати конкурсу 7 лютого оприлюднили на сайті Житомирської ОДА.

«У департаменті культури, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації відбувся конкурс програм (проєктів, заходів) у сфері національно-патріотичного виховання та молодіжної політики, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання чи реалізації яких надаватиметься фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету в 2020 році», - йдеться у повідомленні на сайті ОДА.

Згідно з опублікованим рейтингом конкурсних пропозицій у сфері молодіжної політики, переможцями стали 15 проєктів. За інформацією департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА, фінансова підтримка з обласного бюджету на їх реалізацію складе 265,2 тис. грн.



Серед проєктів у сфері національно-патріотичного виховання обрали 16 кращих, на реалізацію яких у 2020 році спрямують 238,2 тис. грн фінансової підтримки з обласного бюджету.



Нагадаємо, наприкінці грудня 2019 року на сайті ОДА з’явилося оголошення про проведення департаментом культури, молоді та спорту конкурсу програм, проєктів та заходів у сфері молодіжної політики та національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання чи реалізації яких надаватиметься фінансова підтримка з обласного бюджету. Конкурсні пропозиції приймали до 27 січня.

Як повідомляв Житомир.info, навесні 2019 року Координаційна рада з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства при облдержадміністрації обрала 24 проєкти від громадських організацій на грант від Житомирської ОДА, які будуть реалізовуватися у 2019 році, загальна сума коштів, передбачена на фінансування, – 1,5 млн грн. В червні стало відомо, що дві ГО від фінансування відмовилися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грант проєкт патріотичне виховання молодіжна політика ОДА  
Матеріали по темі