Місто

У Житомирі оновлення мережі «Фокстрот» розпочалося з торгової точки у ТРЦ «Глобал»

21 February 2020, 18:13

Популярна мережа електроніки та побутової техніки «Фокстрот» розпочала новий етап у розвитку. У Житомирі оновлення мережі «Фокстрот» розпочалося з торгової точки у ТРЦ «Глобал».

Святкове відкриття відбудеться 21-23 лютого. Протягом трьох днів відвідувачів магазину очікують шалені знижки – до 55% – на популярні позиції, а також розіграш новенького смартфона та смарт-телевізора.

«На ці три дні у нас розіграші подарунків від 1000 грн. Перший подарунок це телефон Samsung S10e, також телевізор Hisense 43, з функцією Smart TV. Також у нас безліч хедлайнерів різних брендів, таких як Samsung, LG, телевізори KIVI, BRAVIS. Наприклад, телевізор KIVI 55 у діагоналі коштує 8 тис. 999 грн з функцією Smart TV на Android. Також у нас є холодильник LG висотою 2 м, який коштує по акції 14 тис. 400 грн, і пральна машина Samsung, яка ексклюзивно в «Фокстрот», у ці дні коштує 7 тис. 999 грн – на 7 кг із функцією ЕкоБабл. Всіх запрошуємо до нашого магазину, побачити як «Фокстрот» оновився. Всіх будемо раді бачити у нашому магазині», – говорить директор магазину «Фокстрот» Олександр Драга.


Оновлений «Фокстрот» – це привітний і кваліфікований персонал, 13 бренд-зон з новинками від популярних виробників, комфортна кредитна зона та зона відпочинку.

Також бажаний товар можна замовити онлайн та забрати в магазині або замовити доставку додому. Саме для видачі інтернет-замовлень обладнана спеціальна зона, об’єднана спільним хабом із касовою зоною.

Самі покупці говорять: оновлений магазин «Фокстрот» привабливий та комфортний.

«Дуже гарний, дуже», – каже Марина.

«Мені одразу сподобалося, що я підійшла, спитали, чи це консультант, одразу звернули увагу та пішли допомагали. Щоб довго не шукати, а простіше», – зазначила Надія.

«Дуже гарно, виховання, культурно і дуже гарно», – говорить Ірина.

«Мені подобається, придбала сковорідок. Я весь час приходжу до вас, мені дуже подобається», – сказала Людмила.

Новий Фокстрот у ТРЦ «Глобал» – це торговий простір площею 700 квадратних метрів, який має один із найширших у місті асортиментів цифрової та побутової техніки. Тож приходьте на святкове відкриття. Адже нове – завжди краще.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: магазин Фокстрот  
Матеріали по темі