Події

Відправила подрузі повідомлення про невдачу у коханні і пішла на залізницю: подробиці загибелі школярки у Житомирській області

26 February 2020, 10:38

15-річна школярка, яка загинула під потягом у Попільнянському районі Житомирської області, скоїла самогубство через невдачу у стосунках із хлопцем.

Про це йдеться у сюжеті «Надзвичайних новин» від 25 лютого 2020 року.


Востаннє 15-річну Юлію з села Сокільча бачили вдома незадовго до трагедії: близько 6-ї вечора вона вискочила з будинку і безслідно зникла. Через пів години відсутності дівчини рідні почали телефонувати до неї, але телефон був вимкнений. Тож вони кинулися її шукати. До пошуків долучилися і переполохані друзі дівчини.

«Поки Юлію розшукують по всьому селі, вона пішки долає майже 5 кілометрів і опиняється біля залізничного полотна. На годиннику – початок на 8-му вечора, саме у цей час тут проходить пасажирський потяг. У якусь мить машиніст помічає, як на колію вибігає людина. Він починає екстрено гальмувати. Але багатотонний локомотив буквально зносить дівчину», – розповідає кореспондентка «Надзвичайних новин» Тетяна Островщук.

У школі кажуть: того дня дівчина була у гарному настрої, ніщо не передвіщало біди.

Правоохоронці зазначають, що є всі підстави розглядати версію про самогубство: нібито незадовго до трагедії Юля відправила подрузі дивне повідомлення, однак та не надала йому важливого значення.

«Було залишено повідомлення потерпілою про те, що у неї стосунки з молодою людиною не склалися, тому своє подальше життя вона без нього не бачить, воно не має сенсу», – розповів керівник Попільнянського відділення поліції Руслан Мшанецький.

Зі значно старшим 25-річним Романом дівчина зустрічалася недовго, про їхні стосунки навіть мало хто знав. Чи знав Роман про страшні наміри закоханої в нього школярки, «Надзвичайні новини» хотіли запитати особисто, проте вдома хлопця не застали. У селі про парубка говорять тільки хороше: не ледарює, займається ремонтом автомобілів.

Психологи ж не втомлюються повторювати: підлітки схильні дуже болісно переживати любовні невдачі і важливо, аби поруч були люди, яким можна довіритись.

Як повідомляв Житомир.info, 16 лютого 2020 року у смт Ружин Житомирської області в криниці знайшли тіло 18-річної дівчини, яку в день закоханих убив колишній хлопець. Слідчим 22-річний молодик пояснив, що дівчина його спровокувала.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: самогубство суїцид школярка Попільнянський район  
Матеріали по темі