Влада

Суд визнав законним проведення конкурсу на посаду директора житомирського видавництва, в якому переміг депутат від «Свободи»

3 March 2020, 13:40

Корольовський районний суд м.Житомира відмовив Тетяні Безверхій у задоволенні позову до обласної ради та конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Житомирського комунального книжково-газетного видавництва «Полісся» про визнання протиправним та скасування рішення конкурсної комісії про результати проведення конкурсу.

Вступна та резолютивна частини рішення суду від 24 лютого 2020 року оприлюднені в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

«У задоволенні позовних вимог відмовити. Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду. Апеляційна скарга на рішення суду подається до Житомирського апеляційного суду через Корольовський районний суд м. Житомира протягом тридцяти днів з дня його проголошення», - зазначається у рішенні.

Нагадаємо, ухвалою від 28 жовтня 2019 року Корольовський районний суд. зупинив дію рішення конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Житомирського комунального книжково-газетного видавництва «Полісся» та заборонив вчиняти дії на виконання рішення конкурсної комісії. Обласна рада подала заяву про скасування заходів забезпечення позову і 6 грудня суд її задовольнив. Як результат – рішенням сесії від 18 грудня 2019 року депутат обласної ради від ВО «Свобода» Юрій Бовсуновський був призначений на посаду директора Житомирського комунального книжково-газетного видавництва «Полісся» Житомирської обласної ради, з ним уклали контракт на три роки.

Як повідомляв Житомир.info, 15 жовтня 2019 року на сайті обласної ради оприлюднили проєкт рішення сесії про призначення директором видавництва «Полісся» депутата облради від ВО «Свобода» Юрія Бовсуновського, який став переможцем конкурсу. Серед чотирьох претендентів на цю посаду була й в.о. директора видавництва «Полісся» Тетяна Безверха, яка виконувала обов’язки керівника з 23 листопада 2017 року. На сайті обласної ради було зазначено, що депутат Юрій Бовсуновський – підприємець, його освіта – Житомирське медичне училище, зубний технік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд облрада Бовсуновський видавництво призначення Безверха  
Матеріали по темі