Події

​У Житомирській області поїзди на смерть збили двох чоловіків: один повертався додому, а інший сидів на коліях

12 March 2020, 12:04

На залізничних коліях у Бердичеві та Малині 11 березня загинули двоє чоловіків. По обом фактам нині тривають досудові розслідування.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Так, близько 18 години на 30 кілометрі залізничної дороги зі станції «Михайленки» в напрямку Козятина вантажний потяг здійснив наїзд на чоловіка, який, зі слів машиніста, сидів на залізничних коліях. Унаслідок зіткнення 40-річний бердичівлянин загинув на місці пригоди.

Того ж вечора близько 20:45 у Малинському районі на 96 кілометрі залізничної дороги поблизу станції «Пінізевичі» вантажний потяг скоїв наїзд на працівника сусідньої станції, у результаті чого останній загинув на місці події. За попередньою інформацією, чоловік йшов з роботи в напрямку райцентру. Нині відповідні служби перевіряють загиблого на стан сп’яніння», – йдеться у повідомленні.

Відтак, слідчі місцевих відділів розпочали досудові розслідування, у ході яких встановлюють усі причини та обставини подій у рамках розпочатих за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) кримінальних проваджень.

Як повідомляв Житомир.info, 15-річна школярка, яка загинула під потягом у Попільнянському районі Житомирської області, скоїла самогубство через невдачу у стосунках із хлопцем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: залізниця колії чоловіки поліція  
Матеріали по темі