Місто

«Міськсвітло» вдруге спробує закупити майже 700 дорожніх знаків для житомирських вулиць

12 March 2020, 12:57

Комунальне підприємство «Електричних мереж зовнішнього освітлення “Міськсвітло”» Житомирської міської ради оголосило тендер на закупівлю дорожніх знаків. Очікувана вартість закупівлі – 440 тис. грн. Термін поставки товару до 31 грудня 2020 року.

Відповідне оголошення було опубліковане 11 березня на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації комунальне підприємство планує придбати 626 квадратних (інформаційно-вказівних), круглих (заборонних), трикутних (попереджувальних) дорожніх знаків та 50 табличок. Зокрема, 30 знаків «Пункт зупинки автобуса», 20 – «Кінець пункту зупинки автобуса» (розклад руху), 30 – «Пункт зупинки тролейбуса», 20 – «Кінець пункту зупинки тролейбуса» (розклад руху) та 6 – «Туалет».

Тендерні пропозиції замовник закупівлі приймає до 31 березня 2020 року, аукціон запланований на 1 квітня.

Це вже не перша спроба «Міськсвітла» закупити дорожні знаки: у оголошеному тендері від 31 січня участь у торгах взяли ТОВ «Мазіс» з ціновою пропозицією у 388 тис. 200 грн та ТОВ «Дорожній Вектор» з ціновою пропозицією у 435 тис. 464 грн. Однак, обидві пропозиції відхилили: ТОВ «Мазіс» - через не подання у тендерній документації копій договору, копій видаткових накладних або відгуків контрагента та інше; ТОВ «Дорожній Вектор» - через відсутність у тендерній документації фотографій дорожніх знаків, що пропонуються.

ТОВ «Мазіс» зареєстрований в Житомирі по вулиці Перемога, 72. Спеціалізується фірма на виробництві інших готових металевих виробів, статутний капітал – 63 тис. 245 грн. Власниками фірми є Михайло Андрійович Заболотний та Сергій Михайлович Заболотний.

ТОВ «Дорожній Вектор» зареєстроване в Львівській області, місто Яворів, вулиця Лесі Українки, 31. Спеціалізується фірма на виробництві інших готових металевих виробів, статутний капітал – 530 тис. грн. Власниками фірми є Анжеліка Олександрівна Грабовська та Павел Тадеуш Грабовський.

Нагадаємо, в 2019 році КП «Електричних мереж зовнішнього освітлення “Міськсвітло”» тричі намагалась закупити дорожні знаки: першого разу торги відмінили через відсутність подальшої потреби в закупівлі товару, другого і третього разу торги не відбулися через подання менш ніж двох тендерних пропозицій.

У коментарі Житомир.info в травні минулого року начальник «Міськсвітла» Сергій Ковальчук повідомляв, що оскільки торги на суму 540 тис. грн двічі не відбулися через відсутність пропозицій, комунальний заклад самостійно обиратиме постачальника і укладе з ним прямий договір. 7 червня 2019 року КП підписало договір з житомирським ТОВ «Мазіс» на закупівлю 740 дорожніх знаків вартістю 463 тис. 140 грн. 13 грудня замовник та підрядник підписали додаткову угоду, у якій зменшили суму договору на 25 тис. грн, відтак ціна договору становить 438 тис. 140 грн.

Нагадаємо, 14 січня 2020 року на вулиці Параджанова автомобіль здійснив наїзд на «острівець безпеки» та пошкодив дорожні знаки.

Як повідомляв Житомир.info, 11 березня 2019 року в Житомирі під час сильного вітру дорожній знак «Рух прямо», який висів над дорогою, зірвався з кріплення і пошкодив заднє скло автомобіля. Водій збирався судитися, але його відмовили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Міськсвітло тендер знак табличка  
Матеріали по темі