Здоров'я

Фахівці не підтвердили COVID-19 у пацієнта з Новоград-Волинського району

18 March 2020, 23:29

У пацієнта з Новоград-Волинського району Житомирської області не підтвердилася підозра на короновірусну інфекцію COVID-19.

Про це близько 22:30 год. 18 березня повідомив Житомирський обласний лабораторний центр.

«Повідомляємо, що за результатами вірусологічних досліджень обласного лабораторного центру підозра на COVID-19 у хворого з Новоград-Волинського району НЕ ПІДТВЕДИЛАСЬ!», – йдеться у повідомленні.


Зазначимо, що на брифінгу вдень 17 березня голова ОДА Віталій Бунечко повідомив, що в Житомирській області перевіряють на коронавірус трьох людей: один – в Новограді-Волинському і два в Житомирі, в дитячій лікарні та в інфекційному відділенні обласної лікарні.

Ввечері 17 березня Житомирський обласний лабораторний центр повідомив, що підозра на коронавірусну інфекцію COVID-19 у двох жителів Житомира не підтвердилася.

Близько 19:00 год. 18 березня Житомирський ОЛЦ інформував, що підозра на COVID-19 у немовляти з Бердичівського району не підтвердилася.

А напередодні, 17 березня заступниця міського голови Житомира Марія Місюрова повідомила, що у підлітка, який знаходиться у дитячій міській лікарні, діагноз коронавірус не підтвердився.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 22:00 год. 18 березня в Україні лабораторно підтверджено 16 випадків COVID-19.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус лабораторний центр COVID-19  
Матеріали по темі