Здоров'я

У підлітка, який знаходиться в дитячій лікарні Житомира, діагноз коронавірус не підтвердився, - Марія Місюрова

17 March 2020, 17:43

У 16-літнього хлопця, який був госпіталізований до Житомирської міської дитячої лікарні, підозра на коронавірус не підтвердилася.

Про це в коментарі Житомир.info 17 березня повідомила заступниця мера Житомира Марія Місюрова.

«Лабораторні аналізи негативні, підозра на коронавірус не підтвердилася, діагноз пацієнта – ГРВІ. Його стан зараз задовільний, підвищеної температури, гіпертермії немає», - сказала Марія Місюрова.

Нагадаємо, 15 березня 2020 року до Житомирської міської дитячої лікарні був госпіталізований хлопець віком 16 років з ознаками респіраторної інфекції: він вчився в Польщі, там захворів 13 березня. Експрес-тест на коронавірус COVID-19 дав негативний результат. На брифінгу вдень 17 березня голова ОДА Віталій Бунечко повідомив, що в Житомирській області перевіряють на коронавірус трьох людей: один – в Новограді-Волинському і два в Житомирі, в дитячій лікарні та в інфекційному відділенні обласної лікарні.

Станом на ранок 17 березня 2020 року в Україні офіційно було підтверджено 7 випадків зараження коронавірусом: 4 – у Чернівецькій області, 2 – у Києві зафіксували, 1 у Житомирській області (летальний).

Як повідомляв Житомир.info, 12 березня 2020 року стало відомо про перший підтверджений випадок зараження коронавірусом у Житомирській області: госпіталізована 71-річна жителька Радомишля, яка 1 березня повернулась із Польщі. Про це повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко під час брифінгу ввечері 12 березня. Також він поінформував про введення надзвичайного стану в райцентрі Радомишль. 13 березня в Радомишлі закрили ринки, обмежили рух міського транспорту і контролюватимуть пропуск на вхід і вихід людей з міста. У райцентрі дезінфікують автовокзал і церкву. Близько 15.00 13 березня повідомили, що жінка померла.

На брифінгу в ОДА 13 березня повідомили, що в Житомирській області перевіряють на коронавірус ще двох людей. У жителів Бердичева та Андрушівки діагноз не підтвердився.

Станом на 15 березня, у Житомирській області ще трьох людей перевіряли на коронавірус: двоє з Ємільчинського району та один - з Хорошівського. Житомирський лабораторний центр повідомив, що діагноз коронавірус у них не підтвердився.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус Місюрова лікарня  
Матеріали по темі