Здоров'я

Щоденний брифінг в Житомирській ОДА щодо запобігання розповсюдженню коронавірусу. Трансляція

19 March 2020, 13:07

На брифінгу 19 березня заступниця голова Житомирської облдержадміністрації Наталія Остапченко інформувала про виконання заходів щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції в області.

Начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик розповів про результати лабораторних досліджень аналізів пацієнтів з підозрою на коронавірус.

Нагадаємо, в обідню пору 18 березня на брифінгу в Житомирській ОДА начальник управління охорони здоров’я Микола Суслик повідомив, що вночі 17 березня з села Бердичівського району до Житомирської обласної дитячої лікарні з підозрою на коронавірус госпіталізували 10-місячне немовля. Експрес-тест на COVID-19 показав негативний результат. Близько 19:00 год. Житомирський обласний лабораторний центр повідомив, що підозра на COVID-19 у немовляти не підтвердилася. Суслик також повідомляв про двох пацієнтів з Народичів, яких госпіталізували до Овруцької лікарні з підозрою на коронавірус.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 22:00 год. 18 березня 2020 року в Україні лабораторно підтверджено 16 випадків COVID-19: Чернівецька область – 10, один летальний, Житомирська – 1 летальний, Київська – 2, Донецька – 1, м. Київ – 2.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА . коронавірус Остапченко карантин  
Матеріали по темі