Здоров'я

Брифінг в Житомирській ОДА щодо введення карантинних обмежень. Трансляція

18 March 2020, 13:15

В Житомирській облдержадміністрації 18 березня проводять вже традиційний брифінг щодо ситуації із розповсюдженням та протидією коронавірусу в області.

На брифінгу заступниця ОДА Наталія Остапченко розповідає про посилення обмежувальних заходів.

Нагадаємо, на брифінгу 17 березня голова ОДА Віталій Бунечко розповідав про звернення до РНБО щодо запровадження в області надзвичайного стану та повідомив, що в Житомирській області перевіряють три підозри на коронавірус – дві в Житомирі, одна – в Новограді-Волинському. Ввечері стало відомо, що дві підозри у Житомирі не підтвердилися, по Новограду-Волинському інформації наразі немає.

Як повідомляв Житомир.info, уряд заборонив з 18 березня по 3 квітня на усій території України регулярні та нерегулярні перевезення, це стосується приміського, міжміського, міжобласного сполучення, а також перевезення більше 10 пасажирів одночасно в трамваях, тролейбусах та автомобільному транспорті, в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах. В Житомирі з 18 березня приміські маршрутки курсують лише у межах міста, а кількість пасажирів у транспорті поки що не контролюють.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА. коронавірус Остапченко карантин  
Матеріали по темі