Здоров'я

​Брифінг в Житомирській ОДА щодо результатів дослідження на коронавірус подружжя з Брусилова. Трансляція

19 March 2020, 17:37

19 березня в Житомирській ОДА за годину до початку анонсували ще один брифінг щодо результатів дослідження на коронавірус. Брифінг за участю голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка, начальника управління охорони здоров’я Миколи Суслика та директора Житомирського обласного лабораторного центру МОЗ Зіновія Парамонова.


Нагадаємо, цього дня о 13.00 в ОДА вже провели щоденний брифінг, на якому розповіли, що до лікарні Коростишева госпіталізували подружжя з Брусилова, яке 8 березня контактувало з померлою жінкою з Радомишля, у якої діагностували коронавірус. Чоловік і жінка увесь цей час лікувалися вдома самостійно і лише 19 березня звернулися по допомогу до медиків. Крім того, станом на 13.00 19 березня у Житомирській області чекали на результати дослідження на коронавірус чотирьох осіб. Двоє були госпіталізовані напередодні до першої житомирської міської лікарні та до лікарні в місті Овруч (з Народичів). Ще двоє осіб госпіталізували сьогодні, 19 березня, до Андрушівської райлікарні, ці люди нещодавно повернулися з Угорщини.

Як повідомляв Житомир.info, мер Сергій Сухомлин 19 березня повідомив, що у Житомирі зафіксований перший підтверджений випадок коронавірусу. Чоловіку 49 років і він нещодавно повернувся з Австрії. Хворий на коронавірус житомирянин розповів, як повертався в Україну з Австрії, з ким контактував і в яких нині умовах перебуває в інфекційному відділенні міської лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: брифінг коронавірус  
Матеріали по темі