Здоров'я

Брифінг в ОДА: в лікарні Житомира перевіряють на коронавірус ще одного хворого. Трансляція

20 March 2020, 13:11

Брифінг в Житомирській облдержадміністрації щодо виконання запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції COVIR19 20 березня проводить голова ОДА Віталій Бунечко.

Він зазначив, що стан житомирянина з підтвердженим діагнозом стабільний, а в Житомирі зараз перевіряють ще одну хвору людину з підозрою на коронавірус, яку госпіталізували до лікарні №1.

«Людині 69років, приїхала з Німеччини, де, ймовірно, були контакти з хворими. Перший експрес-тест був негативний», - уточнив начальник УОЗ Микола Суслик.

Нагадаємо, 19 березня мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив про зафіксований в Житомирі перший підтверджений випадок коронавірусу у чоловіка, який нещодавно повернувся з Австрії. Хворий на коронавірус 49-річний житомирянин розповів, як повертався в Україну з Австрії, з ким контактував і в яких нині умовах перебуває в інфекційному відділенні міської лікарні. Ввечері 19 березня на брифінгу голова ОДА Віталій Бунечко розповідав, що, за словами чоловіка, він повертався в Україну разом з товаришем та його сином, але повідомити їхні дані інфікований коронавірусом відмовлявся. Згодом мер Сергій Сухомлин заявив, що житомирянин працює в турфірмі, возив закордон групу туристів, але цю інформацію приховав.

Як повідомляв Житомир.info, станом на кінець доби 19 березня 2020 року в Україні було 26 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, три з них – летальні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА. коронавірус карантин  
Матеріали по темі