ДОПОМОГА

Мобільний оператор lifecell дає медикам безкоштовно 1500 хвилин та 20 ГБ

23 March 2020, 11:42

Мобільний оператор lifecell почав безкоштовно нараховувати 20 ГБ інтернету та 1500 хвилин для дзвінків на міські та мобільні номери по Україні медичним працівникам, що мають номери lifecell.

Про це 23 березня повідомила пресслужба компанії.

«Розуміючи суспільну важливість роботи українських медиків в умовах пандемії коронавірусу оператор lifecell нараховує додатковий пакет хвилин і гігабайтів медичним працівникам-абонентам lifecell. При цьому поточний тариф абонента не змінюється. Пакет діятиме до 30.04.2020. Наразі хвилини та гігабайти нараховані вже майже 6000 медичних працівників по всій Україні. Всі вони отримали SMS наступного змісту: «Шановний медичний працівнику, вам нараховано 1500 хв для дзвінків на всі номери по Україні (міські, мобільні, lifecell) і 20 ГБ до 30.04.2020. З почуттям глибокої вдячності за вашу важливу роботу, lifecell, HСЗУ, Helsi», - йдеться у повідомленні.

Ті медики, які є абонентами lifecell і надають первинну медичну допомогу, та поки що не отримали свої гігабайти та хвилини, мають:

• набрати *440*3# та очікувати підтвердження реєстрації запиту;

• або заповнити форму на https://medic.lifecell.ua/

«Хвилини та гігабайти будуть нараховані за кілька днів після перевірки зареєстрованого номера телефону НСЗУ (Національна служба здоров'я України) в електронній системі охорони здоров'я. Також при реєстрації необхідно переконатися, що саме цей номер lifecell зазначено в електронній системі охорони здоров’я. Після перевірки інформації прийде відповідна SMS», - зазначається в прес-релізі.

Нагадаємо, «Нова пошта» на час карантину скасувала плату за зберігання посилок.

Як повідомляв Житомир.info, 19 березня 2020 року житомиряни створили кілька Facebook-груп, де люди пропонують підвозити медиків до роботи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: медик мобільний lifecell 
Матеріали по темі