Здоров'я

У Житомирській області – четвертий летальний випадок від коронавірусу: померла 75-річна жінка

14 April 2020, 23:16

У Бердичівському районі Житомирської області померла жінка, яка хворіла на COVID-19.

Про це близько 22:30 год. 14 квітня у Facebook повідомила Семенівська ОТГ Бердичівського району.

«На території Семенівської ОТГ зафіксовано перший випадок смерті від коронавірусної хвороби (COVID-19). Померлою виявилась жінка 75 років, яка хворіла на цукровий діабет. Вона разом з чоловіком доглядала пристарілу свекруху, що проживала в селі Хажин по вулиці Двірська. Постійним місцем проживання жінки було помешкання, що знаходиться в місті Бердичів по вулиці Одеська. Померла жінка в інфекційному відділенні Бердичівської міської лікарні. Поховання відбудеться завтра», – йдеться у дописі.

Скріншот Facebook-допису Семенівської ОТГ

Зазначимо, що це четвертий летальний випадок в області, спричинений короновірусною інфекцією, і третій – у Бердичівському районі: 4 квітня стало відомо про смерть пацієнта з Бердичева, 1972 року народження; 9 квітня у бердичівській лікарні померла 81-річна жінка, у якої напередодні виявили коронавірус.

Перший випадок смерті від COVID-19 був зареєстрований 13 березня у м. Радомишль, там померла 71 річна жінка.

Загалом Бердичівський район – серед «лідерів» за кількістю виявлених хворих на коронавірус: станом на ранок 14 квітня там було 25 недужих.

Нагадаємо, станом на ранок 13 квітня у Житомирській області виявили 95 випадків коронавірусу. Увечері стало відомо про ще 17 нових випадків. Таким чином, загальна кількість виявлених випадків коронавірусної хвороби у Житомирській області станом на вечір 13 квітня склала 112 осіб. Станом на ранок 14 квітня цифра не змінилася – за офіційною статистикою, в області було 112 хворих, 13 з них – медпрацівники.

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 9.00 14 квітня 2020 року в Україні зафіксовано 3372 випадки COVID-19.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 Бердичівський район  
Матеріали по темі