Місто

Департамент ОДА вдруге оголосив тендер на капітальний ремонт вулиці Київської в Житомирі за 21,6 млн грн

14 May 2020, 13:06

Департамент регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації оголосив тендер на капітальний ремонт вулиці Київської (від майдану Соборного до вулиці Небесної Сотні) в місті Житомирі. Очікувана вартість закупівлі – 21 млн 668 тис. 654 грн 40 коп. Джерело фінансування – місцевий бюджет. Термін виконання робіт – до 31 грудня 2020 року.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 7 травня на ресурсі і ProZorro.

Департамент приймає пропозиції до 25 травня, початок аукціону запланований на 26 травня 2020 року.

Це вже друга спроба провести тендер на капітальний ремонт цієї ділянки вулиці Київської. Перший тендер департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголошував 9 квітня 2020 року. Участь у торгах взяло дві фірми: ТОВ «Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління» з остаточною ціновою пропозицією 21 млн 222 тис. 465 грн 23 коп. та ТОВ «Меридіан» з пропозицією у 21 млн 600 тис. грн. Обидві пропозиції відхилили згідно з законом про публічні закупівлі.

Пропозицію ТОВ «Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління» відхилили через ненадану учасником додатково у складі своєї тендерної пропозиції картку обліку основних засобів власника асфальтобетонного заводу, що містить усі необхідні записи відповідно до форми. Також у складі пропозиції учасника відсутнє рішення загальних зборів учасників, яким уповноваженій особі учасника надається згода на вчинення значних правочинів, в тому числі – укладання договору за результатами даної закупівлі. Крім того, учасник не надав акти приймання-передачі (або інші документи, що підтверджують факт передачі) учаснику таких об’єктів до договорів.

ТОВ «Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління» зареєстроване в Київській області, місто Біла Церква, вулиця Леваневського, 95. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 27 млн 440 тис. 967 грн 19 коп. Власником фірми є Тетяна Валентинівна Єфименко.

Пропозицію ТОВ «Меридіан» відхилили через відсутність у складі пропозиції учасника електронної банківської гарантії оформленої згідно до діючого законодавства та відсутність у складі тендерної пропозиції документів, що визначенні статтею 16 закону «Про публічні закупівлі» (Кваліфікаційні критерії).

ТОВ «Меридіан» зареєстроване в Київській області, Володарському районі, селі Рудне Село, вулиці О. Грицюка, 13. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал – 50 тис. грн. Власником фірми є Євдокія Савеліївна Цісельська.


Зазначимо, що капітальний ремонт вулиці Київської мер Сергій Сухомлин анонсував у березні 2018 року. Управління комунального господарства Житомирської міської ради 23 червня 2018 року уже оголошувало тендер на капітальний ремонт вулиці Київська від майдану Соборного до вулиці Небесної Сотні. За виконання робіт з капітального ремонту менш ніж 850 метрів готові були заплатити 15 млн 404 тис. 491 грн 20 коп. Перемогу у торгах здобуло ТОВ «Асфальт плюс» з пропозицією 15 млн 360 тис. 966 грн.

ТОВ «Асфальт плюс» зареєстроване в Житомирі, вулиця Вітрука, 9. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал – 5 тис. грн. Власником фірми є Петросян Размік Ванікович.

Роботи мали бути виконані до 1 жовтня 2019 року. Однак 25 квітня 2019 року замовник та підрядник розірвали договір за взаємною згодою у зв’язку з відсутністю фінансування.

Нагадаємо, 14 квітня департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголосив тендер на капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Велика Бердичівська (від вул. Довженка до перехрестя з вул. Льва Толстого і вул. Жуйка) у Житомирі, очікувана вартість закупівлі - 23 млн 155 тис. 509 грн 60 коп.

Влітку 2019 року ПП «Автомагістраль» виграло тендер на капітальний ремонт вулиці Велика Бердичівська (від бульвару Старого до вулиці Довженка) в місті Житомирі за 23 млн 106 тис. 526 грн. Але ремонтні роботи відклали на 2020 рік.

27 березня 2020 у Житомирі розпочали капітальний ремонт вулиці Великої Бердичівської на ділянці від Старого бульвару до вул. Довженка, про що міська рада попередила напередодні.

Фоторепортаж від 17 квітня про ремонтні роботи на Великій Бердичівській дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, в 2019 ПП «Автомагістраль» виграло кілька тендерів на ремонт вулиць в Житомирі. Зокрема, ділянку по вулиці Великій Бердичівській від майдану Соборного до Старого бульвару підрядник ремонтував за 19,8 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА тендер вул.Київська ремонт дорога  
Матеріали по темі