Місто

​Виконком прийняв рішення про закриття соціального майданчика біля житомирського вокзалу, де торгують на тротуарі

14 May 2020, 14:39

У Житомирі з переліку соціальних майданчиків, на яких дозволена тимчасова торгівля сільськогосподарською продукцією власного виробництва, виключили майданчик за адресою Київська, 97-99 (біля залізничного вокзалу).

Відповідне рішення про внесення змін до рішення виконкому від 19.10.2016 р. № 980 «Про організацію тимчасових торговельних майданчиків у м. Житомирі для торгівлі продукцією сільськогосподарського та власного виробництва» було прийняте 14 травня на позачерговому засіданні виконкому.

«У нас було рішення №980 про відкриття соціальних майданчиків. Зараз склалася така ситуація, що по вул. Київській, біля залізничного вокзалу, поліція має певні зауваження, а саме, що немає переходу для мешканців. Тому ми просимо цей соціальний майданчик закрити», - повідомила на виконкомі заступник директора КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Наталія Павлюк.

«Там, дійсно, така ситуація, коли люди просто на тротуарі торгують. Там поруч є обладнаний ринок. Було звернення поліції про те, що вони не можуть забезпечити там правопорядок, тому виносимо рішення про закриття цього соціального майданчика на голосування», - додав мер Житомира Сергій Сухомлин.

Виконком підтримав дане рішення.

Нагадаємо, тимчасовий майданчик для торгівлі сільгоспродукцією власного виробництва почав діяти в Житомирі за адресою Київська 97-99 (майданчик через проїжджу частину) восени 2016 року.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2018 року селян, які торгують на тротуарі біля залізничного вокзалу в Житомирі, лякали штрафами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сезонна торгівля соціальний майданчик стихійна торгівля залізничний вокзал  
Матеріали по темі