Фоторепортаж

За тиждень виконком дозволив роботу більш ніж 20 літніх майданчиків, більшість – у центрі Житомира. Фоторепортаж

20 May 2020, 17:05

З 14 травня виконавчий комітет Житомирської міської ради погодив розміщення 22 відкритих майданчиків на території, прилеглій до підприємств ресторанного господарства. Дозвіл отримали кафе, кав’ярні та буфети: 14 травня – 15 об’єктів, 18 травня – 4 кафе; 20 травня – 3 заклади (кав’ярня на вул. Пушкінська, 24, буфет на вул. Старовільська, 29, кафе на вул. Небесної Сотні, 15).

Нагадаємо, 8 травня на засіданні виконавчого комітету міської ради мер Сергій Сухомлин запропонував погодити спрощену процедуру отримання дозволів на відкриття літнього майданчику біля закладів ресторанного господарства.

«Не у всіх закладах харчування, кафе та ресторанах є літні майданчики, тому у порядку виключення, на цей рік ми спрощуємо дозвіл на утримання літніх майданчиків і будемо робити це дуже швидко для того, щоб бізнес міг працювати і швидко виставити столики. Але звертаюсь до всіх – щоб вони виглядали естетично», - сказав Сухомлин.

Чи дотримуються цього прохання у закладах, які отримали дозволи впродовж останнього тижня та чи всі вже облаштували літній майданчики – дивіться у фоторепортажі

Фоторепортаж про літні майданчики в центрі Житомира, які вже працювали 12 травня, дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, Кабінет міністрів послабив карантинні заходи з 11 травня 2020 року, зокрема – дозволив надання послуг громадського харчування на відкритих (літніх) майданчиках просто неба за умови забезпечення дотримання відстані не менш як 1,5 метра між місцями для сидіння за сусідніми столами та розміщення не більш як двох клієнтів за одним столом (без урахування дітей віком до 14 років). 13 травня Уряд вніс зміни у своє рішення й збільшив кількість відвідувачів літніх терас до чотирьох осіб, за умови дотримання соціальної дистанції та інших протиепідемічних рекомендацій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком літні майданчики кафе  
Матеріали по темі