Здоров'я

​У Житомирській області COVID-19 підтвердили у працівників районної ради, контактні особи ще встановлюються

19 May 2020, 12:05

У працівників Коростишівської районної ради діагностували коронавірус. Точна кількість хворих та контактних осіб ще встановлюється.

Про це 19 травня під час брифінгу в Житомирській ОДА розповів голова Віталій Бунечко, відповідаючи на питання журналістів.

«Неправда, що захворіли працівники міської ради, є захворювання в районній раді і зараз встановлюється коло осіб і пізніше ми зможемо повідомити. Це Коростишівська районна рада», – зазначив Віталій Бунечко.

Нагадаємо, 21 квітня стало відомо, що на коронавірус захворіла працівниця Олевської міської ради. 30 квітня хворобу діагностували в першого заступника голови Житомирської обласної ради Сергія Крамаренка, який контактував з головою Житомирської облради та ще з півсотнею людей.

Чиновників, які контактували з Крамаренком, тестували на коронавірус. Про результати у соцмережі повідомили Віталій Бунечко, його перший заступник Володимир Федоренко та голова облради Володимир Ширма.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 9.00 год 19 травня в Україні лабораторно підтвердили 18 876 випадків COVID-19, в тому числі за останню добу було виявлено 260 нових хворих на коронавірус. За даними пресслужби обласної ради, у Житомирській області за минулу добу додалось 9 нових випадків захворювання на COVID-19 і усього від початку пандемії за результатами ПЛР-досліджень коронавірусну інфекцію діагностовано у 573 жителів області. Водночас побороли хворобу вже 187 пацієнтів, 38 з яких впродовж минулої доби.

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 ПЛР тест районна рада Коростишів  
Матеріали по темі