Влада

СБУ підтвердила інформацію про обшуки в Житомирській міськраді, які проводяться в межах кримінального провадження

10 June 2020, 19:20

У приміщенні Житомирської міської ради 10 червня проводять обшуки співробітники Державного бюро розслідувань та Служби безпеки України.

Про це Житомир.info повідомили співробітники міської ради.

«В управлінні капітального будівництва та в міській раді відбуваються обшуки і вилучення документації за кілька років по всіх об’єктах, навіть по тих, які ще не почали робити. Вилучення проводиться по постанові суду», - розповіли в міській раді.

Близько 19:00 в управлінні СБУ в Житомирській області підтвердили інформацію про те, що в міській раді проводять обшуки.

«Все ще тривають обшуки в міській раді в межах кримінального провадження. Додаткова інформація буде повідомлена одразу після офіційного дозволу слідчого у кримінальному провадженні», - прокоментували в пресгрупі УСБУ.

Як повідомляв Житомир.info, у 2020 році слідчі Житомирського відділу поліції розслідують можливе зловживання владою чи службовим становищем посадовцями управління капітального будівництва Житомирської міської ради під час проведення закупівель на реконструкцію приміщення на площі Польовій, 8 під «Прозорий офіс»: слідчі вважають, що посадовці управління капітального будівництва неправомірно застосували переговорну процедуру під час оплати додаткових будівельних робіт, сума яких майже дорівнює першому договору з підрядником. Також правоохоронці 11 лютого 2020 року відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України (Зловживання владою або службовим становищем), яке призвело до розтрати коштів під час реалізації в Житомирі проєкту бюджету участі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обшук СБУ міськрада УКБ  
Матеріали по темі