Місто

​У Житомирі визначили кращий загальноміський громадський проєкт, за який проголосували 456 людей

11 June 2020, 17:18

У Житомирі підбили підсумки загальноміського голосування за громадський проєкт. Найбільше голосів набрала реконструкція Нового бульвару.

Про це 11 червня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Голосування тривало з 1 до 10 червня. Віддати свій голос за обраний проєкт можна було на сайті «Єдина платформа місцевої електронної демократії», або ж у пунктах для голосування», - йдеться у повідомленні.

За результатами голосування, найбільше голосів набрав проєкт «Реконструкція території благоустрою бульвару Нового в місті Житомирі» - 49,5%;

"Створення багатофункціонального громадського простору у будівлі «Водонапірна башта» міста Житомира» - 26,9%;

«Реконструкція кінотеатру «Жовтень» у виставковий культурний центр» - 23,6%.

«Проєкт рішення щодо затвердження переможця буде винесено на розгляд сесії Житомирської міської ради», - додали в пресслужбі мерії.

За даними Єдиної платформи місцевої електронної демократії, у голосуванні за кращий громадський проєкт у Житомирі в 2020 році взяли участь 922 людини, з них 456 віддали голоси за реконструкцію Нового бульвару, інші два проєкти набрали трохи більше 200 голосів.

Нагадаємо, в перший рік голосування за проєкти бюджету участі у 2016 році участь взяли 4223 людини. У 2017 році за проєктні пропозиції бюджету участі проголосували 8676 осіб.

Як повідомляв Житомир.info, з 1 червня 2020 розпочалось голосування за кращий загальноміський проєкт: кінотеатр «Жовтень», Новий бульвар чи Водонапірну вежу.

Відеосюжет про те, як пройшов останній день голосування за загальноміські проєкти, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: голосування громадський проєкт Новий бульвар водонапірна вежа кінотеатр "Жовтень"  
Матеріали по темі