Здоров'я

Пологове відділення Житомирського перинатального центру відновлює роботу після карантину, в обласній лікарні ще закриті три відділення

15 June 2020, 11:10

Пологове відділення Житомирського обласного перинатального центру 15 червня відновлює свою роботу після карантинних заходів. Досі закриті ще три відділення в обласній лікарні.

Про це 15 червня під час брифінгу в Житомирській ОДА розповів начальник управління охорони здоров’я Микола Суслик.

«Минулого тижня в нас перинатальний центр був в карантинних заходах, обстежені пацієнтки і персонал. Додатково випадків інфікування не виявлено тому, з сьогоднішнього дня знімається карантин в перинатальному центрі. В обласній лікарні у нас ще три відділення, які ми попередньо закрили, це хірургія, кардіохірургія та інтенсивна терапія, зараз іде обстеження всіх працівників, пацієнтів там немає. При 100% аналізі будуть відкриті на цьому тижні дані відділення», - зазначив Микола Суслик.

Також він уточнив, що в області на коронавірус захворіли 192 медичних працівники. Важких хворих серед інфікованих медиків немає.

Нагадаємо, 9 червня 2020 року начальник управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації Микола Суслик повідомляв, що на карантин закрили пологове відділення Житомирського обласного перинатального центру, де коронавірус діагностували у завідувачки. Того ж дня директор центру Юрій Вайсберг розповів Житомир.info, що вже обстежили персонал і пацієнток і усі здорові.

1 червня на брифінгу Микола Суслик розповів, що у житомирській обласній лікарні, де коронавірус виявили у 19 медпрацівників та 7 пацієнтів, закрили три відділення на карантин.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 15 червня в Житомирській області за добу зареєстрували 42 нові випадки коронавірусу, 29 з них – в Житомирі та районі. В Україні на COVID-19 захворіли вже майже 32 тисячі людей, помер через хворобу 901 пацієнт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пологове відділення перинатальний центр карантин обласна лікарня  
Матеріали по темі