Здоров'я

Голова ОДА показав, що вже зробили в житомирському онкодиспансері за 34,4 млн грн

19 June 2020, 18:05

З нагоди Дня медичного працівника, голова облдержадміністрації Віталій Бунечко привітав персонал Житомирського обласного онкологічного диспансеру з прийдешнім професійним святом та ознайомився з ходом реконструкції будівлі.

Про це Бунечко повідомив ввечері 19 червня на своїй сторінці у Facebook.

«Житомирський обласний онкологічний диспансер – єдиний заклад охорони здоров'я області, в якому надається весь спектр спеціалізованої медичної допомоги онкохворим. Щорічно до закладу звертається понад 85 тисяч хворих. Протягом останніх 10 років кількість хворих, пролікованих у закладі, збільшилась на 46%. Попри карантинні обмеження, у внутрішніх приміщеннях тривають роботи з монтажу інженерних мереж та обладнання. На сьогодні монтується система опалення, вентиляції, водопостачання та водовідведення, прокладається електропроводка. За словами підрядника, завершено заміну зовнішніх мереж тепло-водо-електропостачання та каналізації та завершуються роботи з оздоблення внутрішніх приміщень, влаштування внутрішніх інженерних мереж та комунікацій, підключення сантехприладів», - йдеться у дописі.

Попередньо, загальна кошторисна вартість реконструкції становитиме 93,9 мільйона гривень. Запланований обсяг видатків на 2020 рік – 36,6 мільйона гривень. Станом на зараз виконано роботи на суму 34,4 мільйона гривень.

Нагадаємо, термосанації центрального приміщення обласного онкологічного диспансеру вартістю 9,8 млн грн ТОВ «Уют строй» почало робити в серпня 2018 року. В 2019 році почали зводити прибудову, де за проєктом, окрім поліклініки, яка мала запрацювати у квітні 2020 року, буде також операційно-амбулаторне, ендоскопічне та хіміотерапевтичне відділення. На початку лютого поточного року обласна рада повідомляла, що в цілому на роботи з реконструкції онкологічного диспансеру спрямовано з обласного бюджету майже 30 млн грн, з яких майже 10 млн грн – на проведення термосанації, решта коштів – на зведення та облаштування прибудови.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2018 року департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА провів тендер на реконструкцію будівлі Житомирського обласного онкологічного диспансеру з прибудовою. Перемогу в аукціоні отримало ТОВ «Уют Строй» з ціновою пропозицією у 69 млн 556,6 тис. грн. 28 грудня 2018 року з переможцем торгів був укладений договір, за яким прибудову онкодиспансеру підрядник мав звести до кінця 2019 року. Втім на початку січня 2020 року «через документально підтверджені об’єктивні обставини» строк дії договору продовжили до 31 грудня поточного року.

Зазначимо, що ТОВ «Уют Строй» також здійснює реконструкцію приміщень обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського під відділення анестезіології та інтенсивної терапії для післяопераційних хворих, відділення неврології з нейрореанімацією.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: онкодиспансер Бунечко реконструкція  
Матеріали по темі