Місто

На кількох вулицях Житомира почали ремонтувати дороги, рух транспорту буде обмежений

11 July 2020, 13:35

На вулицях Покровській, Леха Качинського, Тараса Бульби-Боровця у Житомирі розпочали поточний ремонт покриття. Тому на період виконання робіт рух транспорту названими вулицями буде частково обмежений.

Про це 10 липня повідомила пресслужба Житомирської міської ради з посиланням на інформацію управління транспорту і зв’язку

Отже, ремонт проводитиметься на:

вулиці Покровській. Ділянка вулиці від вул. Андріївської до межі міста протяжністю 1 км має 4 смуги руху транспорту. Під час проведення робіт рух транспорту здійснюється в обох напрямах, але обмежено по 2-х смугах. Рух транспорту по 4-х смугах планується відновити з 12.07.2020 року.

вулиці Леха Качинського. Вулиця протяжністю 850 м має 4 смуги руху транспорту. Під час проведення робіт рух транспорту здійснюється в обох напрямах, але обмежено по 2-х смугах. Рух транспорту по 4-х смугах планується відновити з 01.08.2020 року.

вулиці Тараса Бульби-Боровця. Вулиця протяжністю 1,8 км має 2 смуги руху транспорту. Під час проведення робіт з улаштування гарячої асфальтобетонної суміші можливе повне перекриття руху транспорту на 2 дні. Наразі схема тимчасової організації дорожнього руху знаходиться на погодженні УПП. Дата та час проведення робіт уточнюються, про що буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, 10 липня пресслужба Житомирської міської ради повідомила про часткове перекриття руху транспорту вулицями Святослава Ріхтера та Малою Бердичівською, де КП «Житомиртеплокомуненерго» проводить роботи по заміні теплової мережі.

Як повідомляв Житомир.info, 9 липня 2020 року заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук та керівник КП «Управління автомобільних шляхів» Володимир Мазур розповіли про початок поточного ремонту на вул. Покровській, приблизна якого – 4 млн гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога рух перекриття ремонт Покровська Качинського Бульби-Боровця  
Матеріали по темі